Top Ti To

Hej och hå på er. Nu är det måndag och det är en ny start på en ny vecka. ÄR det inte härligt med en hel vecka full med jobb och umgänge med alla vänner, kompisar och familj? Jag tycker i alla fall att det är hur mysigt som helst, och det beror även på att jag trivs så otroligt bra på jobbet som jag faktiskt gör. Idag ska jag faktiskt gå på fotvård i Trosa efter jobbet och jag tror att det kommer bli hur skönt som helst.

Anledningen till att jag ska gå på fotvård i Trosa är för att förebygga att mina fötter ska må dåligt när jag ska på semester där jag ska vandra i en vecka. Då kan det lätt bli att fötterna blir ömma och även hårda, och jag vill inte att det ska bli så, så därför ska jag ikväll gå på fotvård i Trosa. Kan inte ni berätta i kommentarerna om ni ha vart och vandrat eller om ni har gått på fotvård någon gång? Jag har inte gjort det innan, så jag vill ha lite tips om ni har några. Nu är jag på jobbet och snart är lunchen slut och jag måste snart gå tillbaka och jobba. Detta var nog allt för detta inlägget, men ni får ha det så bra och ta hand om er. Men glöm inte att kommentera o ni har vandrat länge eller om ni har gått på fotvård någon gång. Glöm inte heller att skriva tips till mig. Hej då mina fina läsare, ta hand om er.