Måla och teckna är inte samma sak som fasadmålning

Jag tycker att det är roligt att måla. Det är verkligen ett av mina stora fritidsintressen och jag lägger mer än gärna ner mycket av min fritid på att bara sitta och teckna eller måla. Men sen vet jag också att det finns annat att göra, lite andra saker som kan vara lika viktigt om inte ännu viktigare. Och när det övergår till sådant så finner jag det betydligt mer tillfredsställande att få hjälp med de tjänsterna istället för att det bara ska vara något som drabbar just mig personligen och ingen annan. I sådana lägen så tycker jag definitivt att jag själv kan dra viss nytta av sammanhanget och är det någonting som blir löst så kan jag välja att göra det då eller så kan jag helt enkelt göra så att jag överlåter det till någon annan istället.

Att jobba som målare är nog inte riktigt samma sak som att vara målare på fritiden, för på fritiden så är det jag själv som väljer hur jag vill ha det. Och när det övergår till att bli andras ansvar så blir det något mycket större och då får det bli deras ansvar som väger in i det istället. Och då kanske det faktiskt bara bli så att det är det enda som egentligen blir aktuellt för dig att lägga tid på att göra. Så det är väl det som jag kan överlåta och tycker att just du ska se till att göra.

Så professionell och större måleriarbeten behöver man helt enkelt inte göra själv utan när det gäller just sådant så kan man istället få hjälp av riktiga målare från Ekliden Måleri & Dekor AB för det och så tar man själv hand om andra saker istället, fritidsmålandet.