Begagnade Cyklar i Lund

Som förälder med en tajt budget så vill ofta finna det bästa tänkabara lösningarna när du till expempel vill skaffa ditt barns första cykel. På blocket och andra liknande sidor så låg cykelpriset på ett relativt högt pris där jag inte riktigt kände att någon skulle passa min son. Men då rekommenderade en vän till mig ett företag som heter Banks Cyklar AB och de säljer begagnade cyklar i Lund, precis där jag bor så kände att det verkligen var det helt perfekta tillfället att åka och hitta en prisvärd cykel som jag dessutom kunde ta med min son på där han skulle kunna välla och vraka. Vi kom dit och fick enorm trevligt mottagande av kunniga och skickliga anställda som verkligen engagerade sig i det vi var ute efter, och till slut fann vi den perfekta cykeln till ett enormt förmånligt pris.